Чаровната брюнетка краси февруарския брой, облечена в ярка мини рокля на Saint Laurent и високи ботуши с пера, пише Missbloom.

Вижте корицата и още снимки на Кая >>

Tова далеч не е първата ѝ поява на страниците на списанието. Преди две години Кая сподели корица за същия VOGUE със своята майка Синди Крауфорд. “Кая е като ретроспекция към иконичния силует на майка си, чието име е достатъчно да докаже силата на супермоделите. Заедно с нея тя прави своите първи стъпки в модния бранш”, пишат от списанието.

“Сигурно сънувам”, вълнува се самата Кая в своя профил в Instagram, където сподели корицата с феновете си. “Към Vоgue и всички, които направиха тази корица възможна … Благодаря ви! А към Еманюел Алт и Дейвид Симс, вие ме направихте най-щастливото момиче на земята.”

Корицата на Vogue e невероятен успех за 16-годишната Гербер, която само за един сезон успя да оправдае големите очаквания и да обори скептиците. Кая дефилира на ревюта от всички четири седмици на модата: Ню Йорк, Лондон, Париж и Милано. Calvin Klein, Alexander Wang, Burberry, PUMA, Versace, Saint Laurent и Chanel са само част от големите имена, с които вече е работила.

Именно появата ѝ на дефилето на Saint Laurent беше една от най-запомнящите се. Младата надежда се разходи по модния подиум на фона на нощен Париж и Айфеловата кула зад гърба ѝ. Ето защо не се изненадваме, че именно френския Vogue беше първият, който падна в плен на чара ѝ.