Влюбените признават в интервю пред списанието, че много хора завиждат на любовта им. Заради това те все още се колебаят дали да вдигнат голяма и пищна сватба тази година, след като през 2017-а сключиха брак в тесен кръг.

Вижте снимки на Джулиана и Станимир >>

„Искахме, но мисля, че е по-добре да не я осъществим, защото ни е страх да не ни урочасат. Много се говори за нас постоянно и това ни влияе. Хората ни завиждат и ние го усещаме”
, обяснява Станимир.

Джулиана обаче не се е отказала от идеята, защото иска да покани всичкитe им роднини и близки приятели, тъй като на първата сватба те не присъствали. Тя споделя мнението на съпруга си, че ги урочасват, защото всеки ден я боли глава. А понякога двамата се карат без повод и то за абсолютни глупости.

Джулиана и Станимир се върнаха преди Коледа от сватбено пътешествие на Сейшелите. Толкова им харесало на това райско кътче, че фитнес моделът пожелал да останат да живеят там и даже избрал апартамент. Блондинката обаче не искала, макар че ѝ предложили да учи деца да свирят на пиано.

Младото семейство мечтае да има две или три деца. „Станимир желае първото да е момче, а аз – момиче. На късметите от питката обаче на мен ми се падна сейшелски живот и много почивки, а на него – хубава работа и благоденствие. Да си призная, още не се чувствам готова да стана родител”, разкрива Джулиана. Станимир е на същото мнение, но признава, че ако се случи да имат деца, ще са щастливи.