1
Вчера Принц Хари и Меган Маркъл станаха част от радио програма в лондонския квартал Брикстън и предизвикаха фурор.
Междувременно Меган закри страниците си в социалните медии, съгласно традициите в кралското семейство, съобщи БТА.

Вижте снимки >>


Актрисата е "благодарна на всички, които са били нейни последователи в социалните медии", казаха от двореца Кенсингтън, но "тя не е използвала акаунтите си от известно време".

Почитателите на Меган Маркъл не трябва да се притесняват, защото дворецът Кенсингтън има собствени страници в социалните медии.

Целта на първата за годината съвместна проява на британския принц и американската актриса беше да се запознаят с програмата за развитие на младите хора в района. Радиостанция "Reprezent", която двамата посетиха, работи върху обучение на младежите от местната общност.

Районът в Южен Лондон е известен с проблемите на местната младеж. По време на посещението си Хари и Меган отделиха време да говорят с всички, които създават програмата. Радиото предлага възможност на над 4000 младежи да се научат да ръководят и продуцират радио канал, съобщава bTV.

А като бонус, кралската двойка получи и съвет за сватбената си музика: "Малко хаус и малко хип-хоп ще е подходящо, защото това харесва Хари. Защо да не пуснат това и на сватбата?"

Събитието е насрочено за 19 май.

 Сподели

ЛАЙФ Наталия Гуркова и Джордже влюбени в Тайланд
Наталия Гуркова и съпругът ѝ Джордже Михалевич събират слънчеви лъчи на остров Пукет.
Рене Зелуегър стана неузнаваема Кралиците Максима и Рания се облякоха в тон