1

БТА

Анджелина Джолина на годишните награди ”Изборът на критиците” Даян Крюгер на наградите ”Златен глобус” Кейт Босуърт на годишните награди ”Изборът на критиците” Оливия Мън на годишните награди ”Изборът на критиците” Сирша Ронан на годишните награди ”Изборът на критиците” Сътън Фостър на годишните награди ”Изборът на критиците” Зоуи Казан на годишните награди ”Изборът на критиците” Грета Геруиг на годишните награди ”Изборът на критиците” Ема Робъртс на годишните награди ”Изборът на критиците” Алисън Бри на годишните награди ”Изборът на критиците” Рийз Уидърспуун и Никол Кидман на годишните награди ”Изборът на критиците” Никол Кидман на годишните награди ”Изборът на критиците” Марго Роби на годишните награди ”Изборът на критиците” Холи Хънтър на годишните награди ”Изборът на критиците” Кейли Куоко на годишните награди ”Изборът на критиците” Гал Гадот на годишните награди ”Изборът на критиците” Джесика Бийл на годишните награди ”Изборът на критиците” Алисън Джани на годишните награди ”Изборът на критиците”
Звездите се събраха за поредните отличия. Този път в Санта Моника за "Избора на критиката".
"Големите малки лъжи" и "Формата на водата" спечелиха по четири награда "Изборът на критиците" на церемония в Калифорния, съобщи Асошиейтед прес.

Вижте снимки >>

След като церемонията на "Златен глобус" мина под знака на черното, при критиците звездите избраха едноцветни тоалети, като бялото и нюансите му бяха доста застъпени. Анджелина Джоли избра асиметрична рокля с бял пух на гърдите.

Никол Кидман се бе облякла в цикламено, а Алисън Джани в синьо. Джесика Бийл се отличаваше с шарена рокля. Марго Роби бе избрала райета, а Гал Гадот бе в сребрист, лъскав тоалет.

"Големите малки лъжи" спечели наградата за най-добър лимитиран сериал, звездата му Никол Кидман - за най-добра актриса в телевизионен филм или сериал, а Александър Скарсгард и Лора Дърн за актьор и актриса в поддържаща роля в телевизионен филм или сериал.

"Формата на водата" спечели наградата за най-добър филм и най-добър режисьор за Гийермо дел Торо. Филмът получи признание също за оригинална музика и дизайн продукция.

Наградата за най-добър актьорски състав във филмовите категории спечели "Три билборда извън града", а Франсис Макдорманд и Сам Рокуел получиха съответно отличията за най-добра актриса и актьор в поддържаща роля.

Гари Олдман спечели наградата за най-добър актьор за ролята на Уинстън Чърчил в "Най-мрачният час".

Марго Роби спечели наградата за най-добра актриса в комедия за "Аз, Тоня". Джеймс Франко беше избран за най-добър актьор в комедия за "Катастрофалният артист".  Сподели

ЛАЙФ Как е изглеждала модната фотография в ГДР
В бившата ГДР модното списание "Sybille. Списание за мода и култура" предлага едно от малкото пространства за неограничена креативност.
Топ 8 сватбени тенденции на 2018 г. Здравословната храна помага при психичен проблем