„При нас нещата станаха бързо. На шестия месец от нашето запознанство аз ѝ предложих брак, на едната година от нашето запознанство беше сватбата, а заживяхме може би на втория – третия месец заедно. Просто от всякъде си личеше, че това е божа работа”, рaказа Стъки пред bTV

Вижте снимки на семейството >>

Той е категоричен, че я обича все толкова силно, колкото първите дни. „Може би още повече даже, защото с всеки изминал ден тя е доказала, че наистина е човекът, жената, която аз съм търсил, каза още Стъки.

Юлияна пък разказа, че се е впечатлила от мъжествеността и спортния дух на Станислав, който по думите ѝ е човек, който наистина знае как да постигне целите си.

„Преди всичко е доверието. Ако двама души загубят своето доверие, от това семейство не става, така че много държа, ако има някакви неясноти, двамата сядаме, говорим, така че да няма недоразумения. Това е може би най-важно в едни взаимоотношения”, каза Юлияна.

„Когато загубих майка, бяхме вече заедно, малко след сватбата. Той психически ми беше страхотна подкрепа. И въобще аз винаги съм разчитала за него. Доста изпитания сме минали и смятам, че и двамата показахме на другия, че може да разчита във всякаква ситуация”, допълни тя.

Стъки ѝ предложил брак на Бъдни вечер. Избрал този ден, за да покажат, че освен чисто човешките отношения между тях, на първо място ще бъдат духовните.

Точно преди най-светлия час, той паднал на колене и поискал ръката ѝ.

Основната част от церемонията е била на Царевец. Направили възстановка на сватбите на Иван Асен.

Следващият трогателен етап от тяхната връзка е, когато разбират, че чакат дете. Юлияна съобщила на Стъки радостната вест навръх рождения му ден. Малкият Станислав вече е на 3 години и половина.

Тя разказа, че преди брака Станислав редовно правел много хубави салати и я чакал на свещи, а това вече не се случва. Но той сподели, че затова е довел помощник, който е майка му, която живее със семейството.