"Не снимах корица на Playboy, имах предложение. Представих си, че отивам на преговори, на среща някъде. И човекът, на когото представям моя проект, под бюрото си държи един Playboy, на който аз съм съблечена. Несериозно е!", разказа Жени пред Гала и Стефан.

Вижте снимки на Калканджиева >>

Тя коментира и темата за сексуалния тормоз в Холивуд и сподели, че тя също е имала неприлични предложения, но според нея вината винаги е 50 на 50. Калканджиева бе категорична, че жената трябва да се държи по начин, по който дава да се разбере, че нищо не може да се случи.

Жени разказа и за последната си инициатива, която е специален календар, заснет изцяло с аналогова технология без никакъв фотошоп. Тя е на мнение, че модата на истинското и естественото се завръща, и това е неизбежно.

Календарът е изцяло черно-бял и е "новото модерно ретро".

Тя разказа, че по време на снимките дори се скарала на Ирена Милянкова, че е твърде слаба и е време да качи килограми и да изглежда по-женствена.

Калканджиева не се притеснява от естествения вид и дори призова младите момичета да спрат с ботоксите и хиалурона. За себе си смята, че е нормално да има бръчки, предвид че другия месец навършва 43 г.