1
Зимните олимпийски игри започват на 9 февруари в Пьончан, където състезатели от цял свят ще се борят на мразовитите рампи, писти и пързалки.
Сред тях ще видим елитни атлетки, за които снегът и ледът са всичко в работата им, но не и в живота.

Вижте снимки >>

Очаквано стартираме с красивата блондинка Линдзи Вон, но и за нея конкуренцията на арената на красотата е жестока, защото има и много други секси състезателки. Тя е първата американка, спечелила златен медал в ски спускането през 2010 г.

Сноубордистката Юлия Дуймовиц е първата от много секси сноубордистки в списъка. Тя ще се състезава за второ олимпийско злато в гигантския слалом.

Всички новини от олимпиадата следете тук >>

Фигуристката Теса Въртю е по-красивата половинка в отбора по фигурно пързаляне на Канада. Тя многократно се е качвала на олимпийската стълбица, така че очакваме да я видим и на подиума в Пьончан.

Сноубордистката Джейми Андерсън спечели първото състезание по слоупстайл, провеждано някога на олимпийски игри, в Сочи през 2014 г. Освен това е спечелила 12 медала на Зимни екстремни игри от 2007 г. насам.

Фигуристката Мадисън Чок направи своя олимпийски дебют в Сочи през 2014 г., но тогава с партньора ѝ Еван Бейтс не се представиха особено добре. Очакванията към тях този път са доста големи.

Състезателката по ски-бягане Джеси Дигинс е може би най-красивата атлетка в дисциплината. Дали тя ще бъде жената, която ще счупи 41-годишния рекорд?

Сноубордистката Алена Заварзина грабна сребърен медал през 2014 г. в родината си. Тя ще се състезава в гигантския слалом.

Силе Норендал не е модел, но тази скандинавска красавица може би ще успее да се пребори за злато в слоупстайла при сноубордистките.

Скиорката Микаела Шифрин стана най-младата шампионка в слалома в историята на олимпийските игри със своите едва 18 години през 2014 г. Само си представете какво би могла да направи след още четири години опит.

Сноубордистката Анна Гасер е поредното доказателство за красотата на атлетките в тази дисциплина. Тази австрийска хубавица тъкмо приключи със зимните екстремни игри, така че можем да очакваме всичко.

Фигуристката Алекса Книрим наскоро спечели сребро в американското първенство по фигурно пързаляне, но тази красавица далеч не е свободна, тя е омъжена за партньора си.

Състезателката по ски скокове Сара Хендриксон е бивша световна шампионка и вероятно ще търси отмъщение, след като не успя да се представи подобаващо в Сочи.

Съвсем логично завършваме с нашата Сани Жекова, която представя чудесно групата на красивите сноубордистки, а и не е една от блондинките в дисциплината, на които се нагледахме.
 Сподели

ЛАЙФ Как да изглеждаме перфектно по бански на снимки
Искаш да се снимаш по бански или бельо, но се чувстваш дискомфортно? Ето няколко съвета, които гарантират, че ще изглеждаш перфектно на снимките.
И Хайди Клум (44) се появи гола в Инстаграм Модели за силни и романтични жени от ”Фенди”