1
Известният кинорежисьор Куентин Тарантино проговори за инцидента с Ума Търман по време на снимките на неговия филм от 2004 година "Убий Бил 2".
В интервю пред сп. "Дедлайн" Тарантино отрече нарочно да е поставил в опасна ситуация своята муза Ума Търман.

Вижте снимки на Ума и Куентин >>

Актрисата твърдеше, че режисьорът е застрашил живота й, като я е накарал да шофира автомобил в лошо състояние по опасен път, отказвайки и каскадьорка. Последвал инцидент, в който Ума сериозно наранила краката и врата си при сблъсък с дърво.

"Тя трябваше само да шофира, никой от нас не си е мислил, че става дума за каскада!", защити се Тарантино.

Той си призна, че навремето може би е трябвало да вземе предпазни мерки, но просто не се бил сетил за тях. Самият Тарантино направил пробен преход с въпросното возило върху опасния път, по който трябвало да премине Търман със скорост 50-70 километра в час.

"Участъкът беше прав, нямаше спускане или скрити завои!", твърди режисьорът. Но в последния момент Тарантино променил решението си и снимал сцената, като колата се движела в обратната посока заради по-добрата светлина, допълват от БТА.

"Това беше една от най-големите ми грешки", признава Куентин, тъй като не направили нова тренировка. Автомобилът попаднал в завой и станал неуправляем заради камерата, инсталирана на багажника.

"Това беше най-тежкият случай в живота ми, тъй като срина доверието в мен!", признава Тарантино.  Сподели

ЛАЙФ Българче с кралско потекло покори Москва
Малката Елизабет-Амитис Абдулджалил завладя за трети пореден път публиката на Седмицата на висшата мода в Москва.
Дария Симеонова от ”Откраднат живот” се сгоди Хановeрският принц Кристиан се ожени в Перу