1

Официален Instagram профил

Александра Петканова и Даниел Петканов в Париж на премиерата на ”50 нюанса освободени” Александра Петканова и Даниел Петканов в Париж на премиерата на ”50 нюанса освободени” Александра Петканова и Даниел Петканов в Париж на премиерата на ”50 нюанса освободени” Александра Петканова и Даниел Петканов в Париж на премиерата на ”50 нюанса освободени” Александра Петканова и Даниел Петканов в Париж на премиерата на ”50 нюанса освободени” Александра Петканова и Даниел Петканов в Париж на премиерата на ”50 нюанса освободени” Александра Петканова и Даниел Петканов в Париж на премиерата на ”50 нюанса освободени” Александра Петканова и Даниел Петканов в Париж на премиерата на ”50 нюанса освободени” Александра Петканова и Даниел Петканов в Париж на премиерата на ”50 нюанса освободени” Александра Петканова и Даниел Петканов в Париж на премиерата на ”50 нюанса освободени”
Александра и Даниел Петканови продължават звездните си дефилета като семейство.
Този път двамата присъстваха на премиерата на "50 нюанса освободени" в Париж.

Вижте снимки >>

Алекс бе избрала дълга, бляскава вечерна рокля, а Дани не изневери на стила си и облече червен панталон и контрастно сако в тъмносиньо. Кройката на панталона му бе такава, че се виждаха глезените му, които бяха покрити с цветни чорапи по примера на канадския премиер Джъстин Трюдо.

Роклята на Алекс пък бе с прозрачен ефект и даваше изглед към дългите ѝ бедра. Тя бе изпъстрена със сребристи орнаменти. Петканова носеше цветно кожено палто в сиво, оранжево и два нюанса синьо.

Семейството изглежда в чудесно парти настроение на снимките.

 Сподели

ЛАЙФ Стив Джобс вярвал, че тя ще поеме Apple
Най-малката дъщеря на основателя на компанията Apple - Стив Джобс, Ив често демонстрира завидния си начин на живот в Инстаграм.
5 урока по стил от Синди Крауфорд Цветовете ни лекуват, ако познаваме тяхната сила