1

БТА

Десислава Радева при фризьора си Любен Николов Фризьорът Ивайло Колев и Десислава Радева Десислава Радева, Симеон Сакскобурготски и Румен Радев Румен Радев с Десислава Радева и Илияна Йотова Десислава Радева Визита на президента Румен Радев и Десислава Радева в Гърция Десислава Радева в Малта Десислава Радева се хвана на хорото в Малта Румен Радев и Десислава Радева посрещнаха президента на Малта и съпруга ѝ Румен Радев и Десислава Радева посрещнаха президента на Малта и съпруга ѝ Десислава Радева на среща с дипломатическия корпус Румен Радев и Десислава Радева на 75-ия рожден ден на Стефан Данаилов Десислава Радева и Румен Радев на премиерата на ”Възвишение” Брижит Макрон и Десислава Радева Румен Радев и Десислава Радева Десислава Радева Снимката, с която Румен Радев анонсира визитата му с Десислава Радева във Виена Десислава Радева на корицата на списание EVA
"Идва с охрана, но е много естествена". Това заяви за Десислава Радева личният й коафьор - Любен Николов.
"Когато дойде, обстановката не е натоварваща и никой не се притеснява. Всъщност тя е страхотна!", възкликна Николов в "На кафе".

Вижте снимки на Радева >>

Майсторът на ножиците обясни, че Деси Радева има претенции, но винаги се доверява на екипа, а всичко се прави съобразно конкретен повод, който предстои на първата дама.

Любен Николов разказа още, че половинката на президента Радев обича малко по-екстравагантните прически, пишат от "Блиц".

Преди дни друг известен столичен стилист - Ивайло Колев, публикува в профила си в Инстаграм снимка с Десислава Радева. На кадъра съпругата на президента е по дънки и с прилепнала черна блуза, а по лицето си няма и грим.
 Сподели

ЛАЙФ Стив Джобс вярвал, че тя ще поеме Apple
Най-малката дъщеря на основателя на компанията Apple - Стив Джобс, Ив често демонстрира завидния си начин на живот в Инстаграм.
5 урока по стил от Синди Крауфорд Цветовете ни лекуват, ако познаваме тяхната сила