1
Телевизионен филм, проследяващ любовната история на принц Хари и актрисата от САЩ Меган Маркъл, ще бъде излъчен през пролетта - навреме за сватбата им през май.
В образа на принц Хари зрителите на американската телевизия "Лайфтайм" ще видят шотландския актьор Мъри Фрейзър, съобщават от БТА. Ролята на Меган Маркъл е поверена на родената в Ямайка актриса Париса Фиц-Хенли.

Филмът, озаглавен "Хари и Меган: Кралски романс", ще бъде режисиран от Менхай Худа. Очаква се снимките за продукцията да започна тази седмица в Лос Анджелис и Ванкувър.

Телевизионният филм ще проследи историята на принц Хари и Меган Маркъл от момента на запознанството им чрез общи приятели и времето, когато те все още могат необезпокоявани да се наслаждават на любовта си, до глобалното медийно внимание, последвало след афиширането на връзката им.

"Лайфтайм" не за първи път филмира кралска любовна история. През 2011 г. - 11 дни преди сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, телевизията излъчи продукцията си "Уилям и Кейт".  Сподели

ЛАЙФ Стив Джобс вярвал, че тя ще поеме Apple
Най-малката дъщеря на основателя на компанията Apple - Стив Джобс, Ив често демонстрира завидния си начин на живот в Инстаграм.
5 урока по стил от Синди Крауфорд Цветовете ни лекуват, ако познаваме тяхната сила