1
70-годишният Глен Типтън се отказва от участието си в турнето на легендарната група заради заболяване.

Типтън е диагностициран с "Паркинсон" преди 10 години, но тъй като заболяването прогресира, той е решил да не свири на концертите на метъл бандата. Глен ще бъде заместен от Анди Снийп.

"Искам да кажа на всички, че турнето на Judas Priest продължава. Не напускам групата, просто моята роля се променя. Не се отказвам от шанса да изляза отново на сцената и когато се чувствам в състояние да забия малко Priest! Гледам напред към близкото бъдеще, за да видя отново нашите чудесно метъл маниаци", се казва в изявлението на Типтън, публикувано във Фейсбук.

Роб, Ричи, Йън и Скот добавят: "Ние имаме привилегията да сме свидетели на решителността и твърдата ангажираност на Глен през годините, показвайки своята страст и вярата в себе си чрез писането, записването и концертирането с Priest - той е истински метъл герой! Изненадани сме от настояването на Глен да завършим турнето без него и искаме да благодарим на Анди, че се присъедини към нас, за да можем да изпълним желанието на Глен."

У нас Judas Priest ще свирят на 21 юли 2018 г. в Пловдив в рамките на фестивала Hills of Rock.

 Сподели

ЛАЙФ Най-големите провали на семейни снимки
Семейните снимки често се превръщат в досадно задължение, когато трябва да се подредим по ръст или да позираме в еднакви дрехи...
Красавиците на СССР през 1989 година 13 правила, които всяка дама трябва да спазва