1

Getty Images/Guliver Photos

Колекцията на Ralph Loran на Седмицата на модата в Ню Йорк, февруари 2018 Колекцията на Ralph Loran на Седмицата на модата в Ню Йорк, февруари 2018 Колекцията на Ralph Loran на Седмицата на модата в Ню Йорк, февруари 2018 Колекцията на Ralph Loran на Седмицата на модата в Ню Йорк, февруари 2018 Колекцията на Ralph Loran на Седмицата на модата в Ню Йорк, февруари 2018 Колекцията на Ralph Loran на Седмицата на модата в Ню Йорк, февруари 2018 Колекцията на Ralph Loran на Седмицата на модата в Ню Йорк, февруари 2018 Колекцията на Ralph Loran на Седмицата на модата в Ню Йорк, февруари 2018 Колекцията на Ralph Loran на Седмицата на модата в Ню Йорк, февруари 2018 Колекцията на Ralph Loran на Седмицата на модата в Ню Йорк, февруари 2018 Колекцията на Ralph Loran на Седмицата на модата в Ню Йорк, февруари 2018 Колекцията на Ralph Loran на Седмицата на модата в Ню Йорк, февруари 2018 Колекцията на Ralph Loran на Седмицата на модата в Ню Йорк, февруари 2018
Колекцията на Ralph Lauren бе показана в рамките на Нюйоркската седмица на дамската мода.
Всичко в колекцията на "патриарха на американската мода", 78-годишния Ralph Lauren ни насочва към пътуване с яхта и луксозната му резиденция в Ямайка.

Вижте снимки >>

На първия сред присъстващите бяха главната редакторка на "Вог" Ана Уинтур и актрисите Хилари Суонк и Рейчъл Броснахан.

Синьото и бялото са сред преобладаващите цветове в колекцията. Вниманието привлякоха сини обемни пуловери, блейзъри в морско синьо, носени в комбинация с бели панталони, ефирни рокли с голи гърбове и украса от щампи, къса рокля в пастелно синьо с презрамки и ресни, носена от манекенката Бела Хадид. Много манекенки дефилираха боси.

Главната новост е украсата от райета в жълто, синьо, зелено върху пуловери, якета с качулки, блестящи рокли. Райета са използвани като украса и върху дълга рокля в морско синьо. Редица тоалети са в яркожълт цвят.

Колекцията е съобразена с новото виждане в света на модата "виж сега - купи сега", което цели да се удовлетвори желанието на клиентите да не чакат месеци наред след представянето на облеклата, преди да могат да ги купят в магазините, пише БТА.
 Сподели

ЛАЙФ Най-големите провали на семейни снимки
Семейните снимки често се превръщат в досадно задължение, когато трябва да се подредим по ръст или да позираме в еднакви дрехи...
Красавиците на СССР през 1989 година 13 правила, които всяка дама трябва да спазва