1

Getty Images/Guliver Photos

Новата колекция на Oscar de la Renta бе представена на Семицата на модата в Ню Йорк Новата колекция на Oscar de la Renta бе представена на Семицата на модата в Ню Йорк Новата колекция на Oscar de la Renta бе представена на Семицата на модата в Ню Йорк Новата колекция на Oscar de la Renta бе представена на Семицата на модата в Ню Йорк Новата колекция на Oscar de la Renta бе представена на Семицата на модата в Ню Йорк Новата колекция на Oscar de la Renta бе представена на Семицата на модата в Ню Йорк Новата колекция на Oscar de la Renta бе представена на Семицата на модата в Ню Йорк Новата колекция на Oscar de la Renta бе представена на Семицата на модата в Ню Йорк Новата колекция на Oscar de la Renta бе представена на Семицата на модата в Ню Йорк Новата колекция на Oscar de la Renta бе представена на Семицата на модата в Ню Йорк Новата колекция на Oscar de la Renta бе представена на Семицата на модата в Ню Йорк Новата колекция на Oscar de la Renta бе представена на Семицата на модата в Ню Йорк
Модните дизайнери Лора Ким и Фернандо Гарсия показаха колекцията си за бранда "Оскар де ла Рента", който въплъщава лукса и изискания вкус.
В колекцията за сезон есен/зима 2018 Лора е следвала ново мото за клиентките на бранда, което гласи, че повече няма да се обличат в съответствие с разбиранията на майките си. Това означава, че вечерното облекло ще е едновременно официално и всекидневно.

Вижте снимки >>


Ким и Гарсия отвеждат бранда в бъдещето, разчитайки не само на уменията на ателиетета му и хубавите платове, но и на виждането, че правилата в света на модата са се променили веднъж завинаги.

Представени бяха дълги блестящи поли с украса от пайети, носени в комбинация със суичъри. Манекенките изглеждаха като модерни кралици.

"Възможно е да се носи тениска на вечерно парти", заяви Ким след дефилето - "Смятам, че има много опции, за да покажеш креативността си. За нас това е страхотно и същевременно забавно."

Самата тя носеше тениска, която може да се използва като ежедневно и вечерно облекло, съобщават от БТА.  Сподели

ЛАЙФ Най-големите провали на семейни снимки
Семейните снимки често се превръщат в досадно задължение, когато трябва да се подредим по ръст или да позираме в еднакви дрехи...
Красавиците на СССР през 1989 година 13 правила, които всяка дама трябва да спазва