1
„Здравей, България” стартира нова рубрика, която ще представя въздeйстващите истории на успешни българи.
Деси Банова започва нов етап в професионалното си развитие.

Вижте снимки на Банова >>

Тя ще води новата рубрика в сутрешния блок на Nova - "Истории на успеха".

„Вече имах възможността да се запозная с някои от тези хора, които са били извън България, почерпили са опит отвън, но са се завърнали, мотивирани да успяват не другаде, а в България. Аз съм изключително щастлива и развълнувана от новото начинание и се надявам, показвайки тези достойни примери, да вдъхна малко повече увереност на всички българи. Убедена съм, че ако все повече млади хора се завърнат в страната ни, България ще стане още по-хубаво място, споделя Деси Банова.

Всеки петък тя ще запознава зрителите с млади, креативни, интелигентни българи, които въпреки трудностите са постигнали невероятни успехи и то именно тук, в родината ни.

Първият гост в „Истории на успеха с Деси Банова” се казва Александър Рангелов.

Той е само на 33 г., но в автобиографията му вече фигурират множество престижни отличия, най-ценното от които е награда за иновации, лично връчена му от Илон Мъск. Той прави чудеса от семейната компания и вече може да се похвали с експорт на седем континента.

Банова бе 20 години на екран като водеща на прогнозата за времето и получи международното признание за репортажите и документалните си филми за климатичните промени. Мястото ѝ във "Времето" зае красавицата Нора Шопова.


 Сподели

ЛАЙФ Най-великите филмови персонажи на всички времена
Има хиляди герои от киното, които трудно можем да забравим. Заради перфектно изградените образи, странните им навици, нечовешките им подвизи.
Какво се крие зад обложките на известни албуми Работи ли диетата ”Зоната” и как