Вижте стила на Синди >>

Това не се дължи само на гени или специални грижи, но и на способността да се обличаш с вкус. Разкриваме кои са 5-те водещи неща в гардероба на Синди, които ти гарантират перфектен стил:

1. Дънки и риза

Идеалният вариант за ежедневието на Крауфорд - дънки и свободна риза. С този сет може спокойно да отидеш на шопинг, на обяд или на среща с гаджето. Между другото, стилът на Синди не се е променил през годините и тя носи деним в продължение на 20 години. Ако в началото на 90-те това бяха модели чарлстон, то сега са с права кройка.

2. Колани

В средата на 90-те супермоделът предпочиташе модерните тогава колани с голяма катарама. През 2000-та тези аксесоари не бяха вече топ тренд, но Синди продължаваше да ги носи. Днес залага на по-класически модели.

3. Принт

Основното правило на Синди: в облеклото трябва да има само един елемент с принт. Забелязваме!

4. Бяла тениска + костюм

През 1995 г. на премиерата на филма "Батман завинаги" Синди се появи с класически костюм в комбинация с бяла тениска. След 20 години тази комбинация все още изглежда впечатляващо и стилно. Може да я носиш както с кецове, така и с обувки на висок ток.

5. Малка черна рокля

Формулата за перфектна малка черна рокля на Синди - втален силует с дължина точно под коляното. С отворени рамене от кожа или кадифе, просто избери правилния за теб модел.

Източник: cosmopolitan.bg