1
Роклите на първата дама и визепрезидента за приема по случай националния празник 3-ти март станаха едни от най-обсъжданите през последните дни.
Деислава Радева и Илияна Йотова облякоха доста сходни рокли. И двата тоалета бяха в петроленозелено, изработени от дантела и коприна.

Вижте роклите >>


Първата дама е била облечена в рокля на дизайнерката Невена Николова. Йотова е предпочела тоалет от Жени Живкова.

Радева искала да избере цвят на облеклото, който да пасва към вече подбраните за събитието бижута. Тя пожелала да носи зелено колие - подарък от съпругата на китайския посланик у нас, пишат от "24 часа".

"За мен сходството в двете рокли е положителен знак, говорещ за това, че две от емблематичните ни дизайнерки – Евгения Живкова и Невена Николова, имат близки представи за визията на важни и значими персони в публичното пространство и в политическата комуникация. И в двата тоалета впечатление правят тяхната изисканост, представителност, но и женственост. Те и естетически, и културно се вписаха в мястото и повода на тържественото събитие", каза пред вестника проф. Любомир Стойков.
 Сподели

ЛАЙФ Максима посрещна Рания с яркожълта рокля в Хага
Нидерландската кралица Максима събра погледите в яркожълта рокля по време на гала вечеря в Хага, на която посрещна йорданската кралица Рания.
Селена събра негативни коментари с плажни снимки Кейт облече резедав пролетен ансамбъл