1
Церемонията за наградите Оскар тази година е привлякла интереса на рекордно нисък брой тв зрители в САЩ - 26,5 милиона. За първи път те са под 30 милиона.
Обикновено вечерта на Оскарите е най-гледаното телевизионно шоу след футболното първенство за суперкупата, но не и тази година, когато церемонията за откриването на зимната олимпиада миналия месец са гледали 27,8 милиона зрители.

Телевизионната аудитория като цяло намалява, а рейтингът на вечерта на Оскарите се свързва с успеха на номинираните филми - "Формата на водата", който получи Оскар за най-добър филм, изглежда не е много популярен, отбелязват от БТА, цитирайки АП.

Рейтинговата фирма "Нилсен" съобщи, че тази година телевизионната аудитория на Оскарите е спаднала с 20 процента в сравнение с 2017 г., когато водещ на церемонията пак беше Джими Кимел. Нилсен следи телевизионните аудитории от 1974 г.  Сподели

ЛАЙФ Максима посрещна Рания с яркожълта рокля в Хага
Нидерландската кралица Максима събра погледите в яркожълта рокля по време на гала вечеря в Хага, на която посрещна йорданската кралица Рания.
Селена събра негативни коментари с плажни снимки Кейт облече резедав пролетен ансамбъл