На партито на "Венити феър" модните наблюдатели откроиха актрисата Оливия Уайлд, заложила на тоалет в тон металик - един от най-горещите трендове на 2018 г. Уайлд се беше спряла на сребриста рокля, разкриваща завидните й прелести. В сребрист металик беше издържан и тоалетът на Елизабет Банкс.

Вижте снимки >>

С прилепнала по тялото рокля в прасковен цвят със сребриста декорация на бюста впечатли актрисата Гейбриъл Юниън. 45-годишната красавица от афроамерикански произход беше прибрала тъмните си коси в кок, оставяйки тоалета си да "събира всички погледи".

Всички рокли от Оскарите >>

Актрисата Айла Фишър беше заложила на асиметрична яркочервена рокля, позволяваща "бегло надзъртане" в предизвикателното й деколте.

В по-тъмната тоналност на червеното беше издържана роклята с дълги ръкави и открояващи се флорални апликации на актрисата Оливия Мън.

С рокля в бургундско червено със странична цепка, подчертана от сребриста апликация и разкриваща стройно бедро, се появи актрисата Джена Дюан Тейтъм.
На дълга и определено по-строга рокля в същата тоналност, но все пак подчертаваща пищния й бюст, беше заложила Емили Ратайковски, чиито почитатели обикновено са свикнали да я виждат далече по-разголена.

Партито на Елтън Джон - любимо за много от звездите, които не са присъствали на церемонията за наградите "Оскар", за пореден път даде възможност на гостенките да демонстрират шеметни тоалети.

Непресъхващият сексапил на Хайди Клум струеше изпод ефирна рокля в бледозелено, украсена с пайети.

Актрисата Леа Мишел демонстрира един от най-дръзките тоалети в черно и златист металик, оставящ малко на въображението откъм бюст и бедра.

Шик в сребрист металик показа София Ричи.

Певицата и актриса Майли Сайръс беше избрала прилепнала по тялото дълга рокля в сребрист металик и розово.

Сексапил в черно на партито на Елтън Джон демонстрира певицата и актриса Никол Шерцингер, с прилепнала по тялото рокля с един ръкав. На тоалет в черно и сребристо беше заложила и знойната красавица София Вергара.

За празненството на "Венити феър" певицата Чарли Екс Си Екс също заложи на дълга черна рокля, разкриваща пищната й гръд. На същото парти с дълга черна рокля със солидна цепка се появи и актрисата Ейми Адамс. Кейт Бекинсейл беше избрала дълга черна рокля без ръкави, обгърнала стройната й фигура.

На Бала на губернатора, който е единственото официално афтърпарти на Оскарите, беше отдадена почит на 90-годишната история на американската киноакадемия.

На тържеството в балната зала, в непосредствена близост до сцената на "Долби тиътър", където бяха раздадени юбилейните златни статуетки, украсите бяха решени под формата на стари камери, сценарии и метални кутии от филмови ленти.

Оркестърът свиреше музикални теми от класически ленти. Сред историческите кино артефакти фигурираше и камерата, с която е бил заснет филмът "Гражданинът Кейн". Беше пресъздадена стара гримьорна, а в балната зала висяха филмови костюми и перуки.

Сред гостите бяха забелязани Махершала Али и Алехандро Гонсалес, които оцениха изисканото меню. Балът на губернатора е мястото, на което наградените с Оскари могат да персонализират своите златни статуетки, като на тях бъдат изписани имената им и наградната категория.

Гийермо дел Торо бе видян в компанията на своите току-що гравирани Оскара, за най-добър режисьор и за най-добър филм. За изписването на златната й статуетка пристигна и Алисън Джани, удостоена с приза за най-добра актриса в поддържаща роля. Докато траеше гравирането звездата, която беше свалила обувките си, отпиваше от своето мартини. Сред гостите на бала фигурираха Рита Морено и Ева Мари Сейнт, които бяха настанени на една и съща маса на партито.

За да присъства на гравирането на златната й статуетка Франсис Макдорман беше придружена от сина си. Тя спечели приза за най-добра актриса. Други лауреати, които персонализираха своите Оскари, бяха Джеймс Айвъри и Джордан Пийл.