1
Джим Кери е невинен за смъртта на бившата си приятелка Катриона Уайт. Това реши съдът в Лос Анджелис, като отмени насрочената дата за делото му.
Комикът беше обвинен, че е подтикнал бившата си муза към самоубийство, като не само й дал достъп до лекарствата, с които тя сложи край на живота си през 2015 г., но и я заразил с три вида венерически болести.

Вижте последните снимки на Катриона >>

Делото, което трябваше да се проведе следващия месец, бе заведено от майката и бившия съпруг на Уайт. То обаче няма да се проведе, като новите открития около случая, все още се пазят в тайна.

„Мога да потвърдя единствено, че Джим не е повече обвиняем по делото за смъртта на Катриона“, обясни говорителят на звездата от „Маската“.

Миналата есен Кери също заведе дело срещу роднините на бившата си приятелка. В документите, подадени от Кери в съда, става ясно, че актьорът смята обвиненията срещу себе си за опит за изнудване.

Адвокатът му Реймънд Баучър поясни, че самата Катриона също си е служила с подобни трикове години преди да отнеме живота си. През 2013 г. ирландката притискала Кери за брак, като единствената причина за това било желанието й да легализира адреса си в САЩ.

Скоро, след като актьорът отказал и двамата се разделили, Уайт се венчала в Лас Вегас за съпруга си Марк Бъртън. Според Баучър, гримьорката платила на мъжа 30 хиляди долара за заветното „да“, а дори след сватбата им той продължил да поддържа интимен контакт с нейна приятелка.

 Сподели

ЛАЙФ Максима посрещна Рания с яркожълта рокля в Хага
Нидерландската кралица Максима събра погледите в яркожълта рокля по време на гала вечеря в Хага, на която посрещна йорданската кралица Рания.
Селена събра негативни коментари с плажни снимки Кейт облече резедав пролетен ансамбъл