http://www.youtube.com/oembed?url=http://www.youtube.com/watch?v=z-IFWaJwFRo&format=json Дир.бг 1

Koelaulu Viktorio Angelov - Feeling Good | X Factor Suomi | MTV3

Викторио Ангелов от Шумен изпълни кавър на "Feeling Good" на Майкъл Бубле и получи 4 пъти "Да" от журито.
В състава на журито са популярните финландски изпълнители Саара Алто, която ще представи Финландия на Евровизия 2018, популярната финландска певица Суви Терасниска, рапърът Микаел Габриел и рок легндата Майкъл Монро. Следващият кръг е "изпитанието на шестте стола", където от отбора на момчетата ще продължат само 6 изпълнители.

Вижте снимки на Викторио >>

Саара Аалто коментира изпълнението на Викторио: "Беше толкова вживян в песента и я направи толкова голяма! Не знаех, че от такова младо момче може да излезе такъв голям глас! Ние тук търсим претенденти за победа и аз смятам, че си много подходящ за тази категория."

Суви Терасниска добавя: "Уау! Не мога да кажа нищо, останах без думи! Ти си абсурдно талантлив!"

Осемнадесет годишният българин е роден в Шумен. Викторио започва да развива музикалния си талант още когато е на шест години. Оттогава не спира да се изявява на сцена и да печели награди на национални и международни конкурси.

През 2012 година се мести във Финландия заедно със семейството си и само шест месеца му трябват да участва в първия си местен телевизионен музикален формат - КидСинг. Там достига полуфиналите и получава покана от "Гласът на Финландия" за деца, където се класира в челната тройка, припомня БТА.

Веднага след участието си в шоуто получава покана да подгрява и Крис Нормън от група "Смоуки" на концерта му в Хелзинки. През 2016 Викторио е приет да учи в най-престижната музикална гимназия във Финландия "Sibelius".

 Сподели

ЛАЙФ Как е изглеждала модната фотография в ГДР
В бившата ГДР модното списание "Sybille. Списание за мода и култура" предлага едно от малкото пространства за неограничена креативност.
Топ 8 сватбени тенденции на 2018 г. Здравословната храна помага при психичен проблем