1
След като билетите за първия концерт на Андре Рийо на 16 юни се разпродадоха за 3 дни и „Арена Армеец“ се оказа тясна за неговите почитатели, Краля на валса обявяви втора за концерт в София.

Вторият концерт на знаменития холандски цигулар, организиран от BG Sound Stage, ще бъде в зала „Арена Армеец“ на 17 юни. Билетите вече са в продажба в мрежата на Eventim.

София е поредна спирка от световното турне на Рийо и неговия оркестър  „Йохан Щраус“  World Arena Tour 2018, което ще премине през Европа, Мексико, Израел, САЩ, Аржентина и Австралия.

„Искам да благодаря на всички в България за изключително топлото посрещане! Повече от 30 години аз и моят оркестър „Йохан Щраус“ свирим навсякъде по света и сега сме много развълнувани да дойдем за първи път във вашата страна. Очакваме вече с нетърпение тези концерти и да видим българските си приятели да танцуват под звуците на нашите красиви валсове. Благодаря ви за подкрепата и за любовта!“, заяви Рийо.
 Сподели

ЛАЙФ Максима посрещна Рания с яркожълта рокля в Хага
Нидерландската кралица Максима събра погледите в яркожълта рокля по време на гала вечеря в Хага, на която посрещна йорданската кралица Рания.
Селена събра негативни коментари с плажни снимки Кейт облече резедав пролетен ансамбъл