1
"Кока-Кола" се готви да пусне алкохолна напитка на японския пазар, предаде Франс прес.
За пръв път в 125-годишната си история най-големият производител на безалкохолни напитки ще пусне алкохолна напитка на пазара.

В рамките на викторина на сайта на групировката, Хорхе Гардуньо, който отговаря за дейността й в Япония, заяви, че "Кока-Кола" ще експериментира със съдържаща алкохол напитка в кенчета.

Тя ще се произвежда по примера с японската напитка чу-хи - предлаган в кенчета коктейл от местната алкохолна напитка шочу и газирана вода с аромат на лимон. Чу-хи може да е с различен вкус - на слива, ягода, плода личи, а шочу може да се замени с водка.

"Досега не сме експериментирали с напитки с малко съдържание на алкохол, но новата напитка доказва, че поемаме предизвикателства в различни от свързаните с ключовата ни дейност сектори - каза Гардуньо. - "Кока-Кола" винаги се е концентрирала изключително върху производството на безалкохолни напитки."  Сподели

ЛАЙФ Как е изглеждала модната фотография в ГДР
В бившата ГДР модното списание "Sybille. Списание за мода и култура" предлага едно от малкото пространства за неограничена креативност.
Топ 8 сватбени тенденции на 2018 г. Здравословната храна помага при психичен проблем