1
Американският президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания посрещнаха преди дни израелският премиер Бенямин Нетаняху и съпругата му Сара.
На фона на разследванията за корупция в Израел на премиера Нетаняху, той и съпругата му бяха приети радушно във Вашингтон.

Вижте снимки >>

Двете дами се бяха спрели на тоалети в бледосиньо, но с лека разлика в нюансите. Сара Нетаняху бе с рокля в бизнес стил с 3/4 ръкав и остра якичка. А Мелания Тръмп бе с палто отново в бледосиньо, прибрано с колан през талията.

Най-силно впечатление обаче направиха обувките на Мелания. Тя бе избрала невероятни обувки на висок ток в бледосиньо, които грабнаха вниманието на модните експерти.

Според някои анализатори това, че дамите са избрали синьото за тоалетите си, а господата бяха заложили на вратовръзки в същия цвят, можело да се приеме символично и като знак на приятелство.

Двете дами обсъдиха работата на Мелания Тръмп срещу насилието на деца в интернет, както и работата на Сара Нетаняху в помощ на децата с онкологични заболявания, преживели Холокоста, войници и почернени семейства.

 Сподели

ЛАЙФ Как е изглеждала модната фотография в ГДР
В бившата ГДР модното списание "Sybille. Списание за мода и култура" предлага едно от малкото пространства за неограничена креативност.
Топ 8 сватбени тенденции на 2018 г. Здравословната храна помага при психичен проблем