1
Колежката на Гала от "На кафе" Зейнеб Маджурова публикува кадър с красивата си майка, за да я поздрави с Международния ден на жената.
Зейнеб и друг път се е хвалила в социалните мрежи с неподправения чар и естествената красота на майка си.

Вижте снимки >>

Тя е управител на частна фирма и в миналото Зейнеб е споделяла, че като тийнейджърка майка ѝ често се налагало да укротява буйния ѝ нрав.

Репортерката от "На кафе" обича да показва майка си на някои и друг кадър по случай семейни празници или на приятни разходки.

На последния споделен кадър двете дами са в прекрасно настроение, а дъщерята е написала: "Честит 8 март, мама! Вдъхновяваща и неповторима... Магията, която носиш в себе си превръща в истински празник всичко, до което се докоснеш! Бъди благословена със здраве, а ние сме благословени, че те имаме!"

Зейнеб се появи на малкия екран през далечната 2005 г. в "Биг Брадър", когато бе едва 18-годишна, след това тя направи телевизионна кариера като репортер в предаването "На кафе".

 Сподели

ЛАЙФ Катрин засия в зелено за Деня на Свети Патрик
В събота светът отпразнува Деня на Свети Патрик. В Лондон принц Уилям и съпругата му Катрин се включиха в честванията за националния празник на Ирландия.
Тайните на най-влиятелните жени Как да мерим правилно кръвното си налягане