1
Проучване, посветено на нагласите към кралското семейство, показва, че бъдещата съпруга на принц Хари се радва на по-голяма популярност сред британците от херцогинята на Кембридж.

Интересът към 36-годишната актриса от САЩ, прочула се с ролята си в сериала "Костюмари", се засили, след като през ноември миналата година беше оповестен годежът й с британския принц. С наближаването на сватбата им през май Меган Маркъл редовно попада във фокуса на общественото внимание и медиите.

Резултатите от проучване на VoucherCodesPro, обхванало над 2300 британци, показват, че годеницата на принца се радва на по-голяма популярност от утвърдената британска икона, херцогинята на Кембридж Катрин, пишат от БТА.

Каква е причината актрисата от САЩ да е по-близка до сърцата на британците?

Съдейки по отговорите на участниците в допитването, жителите на Острова й симпатизират защото преди това е била актриса (31 процента), защото е земна (14 процента) и защото е феминистка (11 процента).

Меган Маркъл отстъпва по популярност сред британците единствено на бъдещия си съпруг принц Хари, с когото "свързани" се чувстват 32 процента от сънародниците му. Годеницата му е посочена от 29 процента от участниците в допитването. С по 15 процента следват принцеса Биатрис и принц Филип. Херцогинята на Кембридж Катрин е получила едва 13 процента от гласовете.  Сподели

ЛАЙФ Катрин засия в зелено за Деня на Свети Патрик
В събота светът отпразнува Деня на Свети Патрик. В Лондон принц Уилям и съпругата му Катрин се включиха в честванията за националния празник на Ирландия.
Тайните на най-влиятелните жени Как да мерим правилно кръвното си налягане