1
Има само един начин, по който британците могат да ознаменуват сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май - вдигайки наздравица с уникална бира.
Идеята за "достойното за крале" питие е на компания "Уиндзор и Итън". От лимитирана серия пиво ще бъдат произведени над 6200 литра.

Бирата, кръстена "Уиндзорският възел на Хари и Меган", съдържа редица препратки към любовната история на двойката.

Дизайнът на розовия етикет включва преплетени златни сърчица, както и преливащите един в друг британски и американски флаг.

Съставките също имат своята символика. За направата на пивото е използван хмел от Западното крайбрежие на САЩ - родината на Меган Маркъл. Бирата съдържа и британски хмел Инвикта - препратка към параолимпийските игри Инвиктус в Торонто, Канада, на които миналата година влюбените за първи път се появиха официално като двойка. Принц Хари се запозна с бъдещата си съпруга през май 2016 г. по време на посещението си в Торонто, за да промотира игрите.

За допълнителен "блясък" пивото съдържа ечемик от фермата на кралица Елизабет Втора в Уиндзор и дрожди за шампанско.

Специалната бира ще бъде пусната в продажба в края на месеца.
Уил Калвърт от пивоварната компания разкрива, че специалният продукт, създаден в чест на сватбата им, ще бъде изпратен и на принц Хари и Меган Маркъл.  Сподели

ЛАЙФ Биляна Петринска сияе бременна във фотосесия
Актрисата Биляна Петринска си направи фотосесия в Народния театър "Иван Вазов".
Кралиците Максима и Рания се облякоха в тон Огнената дъщеря на Борис Бекер навърши 18