1
Хосе Карерас ще зарадва българската публика с още един впечатляващ концерт, но този път в най-голямата зала у нас - "Арена Армеец", на 21 октомври.
Патрон на събитието е носителят на "Златна топка" Христо Стоичков, който ще се прибере в България специално за музикалния спектакъл на Маестрото, съобщават от Moko Solution.

Въпреки че изнесе прощален концерт у нас още през 2015 г., единият от знаменитите "Трима тенори" ще излезе отново пред многобройните си почитатели у нас. Изненадващата визита на Хосе Карерас в София е още едно доказателство за дългогодишното приятелство, което свързва великия тенор и Христо Стоичков, отбелязват организаторите.

Ученик на оперната легенда - 36-годишният тенор Росен Ненчев, също ще участва в концерта, солист на Софийската опера и балет и един от 22-мата избрани от цял свят във втория майсторски клас на Хосе Карерас.

Билетите вече са в продажба - в мрежата на Eventim на цени от 70 до 180 лева.
 Сподели

ЛАЙФ Катрин засия в зелено за Деня на Свети Патрик
В събота светът отпразнува Деня на Свети Патрик. В Лондон принц Уилям и съпругата му Катрин се включиха в честванията за националния празник на Ирландия.
Тайните на най-влиятелните жени Как да мерим правилно кръвното си налягане