1

Официален Instagram профил

Дъщерята на Гала - Мари Дъщерята на Гала и синът на Джуджи - Мари Дъщерята на Гала - Мари Дъщерята на Гала и синът на Джуджи - Мари Дъщерята на Гала и синът на Джуджи - Мари Дъщерята на Гала и синът на Джуджи - Мари Дъщерята на Гала и синът на Джуджи - Мари Дъщерята на Гала Мари с приятеля си Дъщерята на Гала Мари Дъщерята на Гала Мари Мари Константин в подготовка за Нова година Гала с дъщерята на Стефан - Никол, и Мари Будева Гала и Стефан Дъщерята на Гала и синът на Джуджи - Мари и Константин Дъщерята на Гала и синът на Джуджи - Мари и Константин Дъщерята на Гала и синът на Джуджи - Мари и Константин Джуджи и дъщерята на Гала - Мари Гала с дъщеря си Гала с дъщеря си и Дим Дуков Гала с дъщеря си Мари и тортата за 50-ия рожден ден на водещата Гала и дъщеря й Мари на Малдивите Гала и семейството й Гала и дъщеря й Мари Гала и дъщеря й Мари
Вчера дъщерята на Гала - Мари, навърши 21 години. По случая гордата майка отправи специално послание към дъщеря си в Инстаграм.
Чаровната водеща на "На кафе" публикува нежно селфи с дъщеря си, за да я поздрави за рождения ден.

Вижте кадъра >>

"21 години. Тя дойде в живота ми, за да ме научи какво е безусловна любов! Благодаря ти, пораснало мое момиченце!", написа Гала към кадъра.

Мари е студентка, но отдавна се изявява и на работния фронт, като поддържа собствен блог за лайфстайл и ръководи малък екип.

В личния си живот е сериозно обвързана със сина на една от най-близките приятелки на майка си. Джуджи, която партнираше на Гала в "На кафе" е майка на любимия на Мари - Константин.

Двамата оповестиха връзката си през 2016 г., но не обичат да разкриват подробности около нея. Сподели

ЛАЙФ Катрин засия в зелено за Деня на Свети Патрик
В събота светът отпразнува Деня на Свети Патрик. В Лондон принц Уилям и съпругата му Катрин се включиха в честванията за националния празник на Ирландия.
Тайните на най-влиятелните жени Как да мерим правилно кръвното си налягане