1
На Джъстни Теру не му трябваше много време, за да преодолее болката от раздялата със съпругата си Дженифър Анистън и да открие отново любовта.
Според информации в медиите отвъд Океана, актьорът има нова жена до себе си и това е Петра Колинс. Тя е едва на 25 години, изявява се като артист, фотограф, режисьор и ако се вярва на източниците на западните медии, Теру направо бил обсебен от нея.

Вижте снимки на Петра >>

Младата бунтарка има страхотен стил на обличане и по никакъв начин не може да бъде сбъркана с т.нар. "кифли". В изкуството си и в личните си постове тя често показва нестандартни композиции и естествена еротика.

Не знаем дали Петра има нещо общо с раздялата му с Анистън, но малко преди двамата да оповестят публично, че слагат край на брака си, 46-годишният Джъстин Теру отбеляза Петра Колинс в своя снимка в Инстаграм, пишат от eva.bg.

Само преди няколко дни пък стана ясно, че Теру и Анистън са се разбрали за попечителството върху четирите им кучета. Едно остава при него в Ню Йорк, останалите три при Анистън в Лос Анджелис. По всичко личи, че раздялата е окончателна.

 

cuz I love 70s/80s camp⭐️coming soon 📽 DP @kevinhayden Set @mattjacksonmattjackson Styling @haleywollens Hair @braydon_nelson Makeup @susiesobol_makeup Nails @aliciatnails Score @juicejackal @northsixproductions

A post shared by Petra Collins (@petrafcollins) on

 Сподели

ЛАЙФ Максима посрещна Рания с яркожълта рокля в Хага
Нидерландската кралица Максима събра погледите в яркожълта рокля по време на гала вечеря в Хага, на която посрещна йорданската кралица Рания.
Селена събра негативни коментари с плажни снимки Кейт облече резедав пролетен ансамбъл