48-годишната актриса обаче не държи да се впусне отново в приключението "брак".

Вижте снимки >>

В новия брой на Harper's Bazzar, на чиято Джей Ло се появява в бонбонено розово, тя споделя, че вярва в брака, но не форсира нещата в момента.

"Вярвам в брака и бих искала да остарея с някого в хармонична връзка", казва красавицата.

Тя позира в урбанистична фотосесия, в която се представя в обичайната атрактивна и секси светлина.

Лопес има три брака зад гърба си - с Оджано Ноа от 1997 до 1998 г., с Крис Джъд от 2001 до 2003 г. и с Марк Антъни от 2004 до 2014 г.

"Връзката ни е хубава и здрава, комуникираме чудесно. Всеки разбира живота на другия по начин, по който другите хора не могат", споделя Дженифър.

"И двамата сме влезли в полезрението на обществеността още 20 и няколко годишни и сме го превъзмогнали още в началото. Това оказва влияние върху динамиката на целия ти живот - от семейството до работата. Имаме сходна съдба", разказва тя.

"Младея и времето няма значение за мен. Казвам си го всеки ден, по няколко пъти на ден. Звучи като клише, но не е: Възрастта е в главата ти", споделя Лопес тайната си за живота.

Тя разказва още, че е преживяла сексуален тормоз. "Не съм насилвана по начина, по който много жени са. Но дали някой режисьор ми е казвал да си сваля тениската и да му покажа гърдите си? Да, казвал ми е. Дали съм го направила? Не, не съм."

"Сега, когато го изговарям се чувствам ужасена. Спомням си, че сърцето ми щеше да изскочи, мислейки си: "Какво направих? Този човек ме уволни!" Това беше един от първите ми филми. Но знаех, че това не беше редно", спомня си актрисата.