7-годишното момиче се включи във форума Mercedes-Benz Fashion Week Russia, който се проведе от 10 до 15 март, като бе избрана за лице на колекцията на известната дизайнерка Кристина Кибовская. Колекцията тази година пресъздаде вечната тема за красивата принцеса и принца на сърцето ѝ.

Вижте снимки >>

Елизабет-Амитис дефилира в 4 ревюта на 25-метровия подиум - 2 излизания с официални тоалети, едно дефиле в спортна колекция Art&Fashion by Kristina Kibovskaya и дефиле на Choupette. Тя е и единственият представител на България в световния форум на висшата мода в Москва.

При предишните си визити в руската столица през 2016 г. и 2017 г., в рамките на международния детски фестивал Prince and Princess of the Universe, Елизабет грабна короната в своята възрастова категория и двата пъти взе короната, пише "Монитор".

Въпреки крехката си възраст, Елизабет е донесла на България множество призове и медали от световни конкурси в Русия, Турция, Чехия и др. Участвала е в балетни постановки, както и в представления на Нешка Робева. Произходът ѝ по бащина линия я свързва с последния сирийски крал, на когото тя е правнучка.