Майката на Кристин Валерия Колчева сподели в своя профил и този на дъщеря си следното съобщение:

"
Скъпи приятели и познати, хора с добри сърца. На Криси й предстоят операции за възстановяване на крачето и по тази причина се обръщам към всички вас с молба да дарите кръв в нейна полза. Без значение от кръвната група. КРИСТИН ЦВЕТОЗАРОВА ИЛИЕВА, за операции болница ВМА - Реанимация. След даряването ви издават документ, който е необходимо да бъде предствен в болницата. За да не ви затруднявам излишно, снимайте или сканирайте бележката и я изпратете на личната ми поща [email protected] .  Знам и вярвам че Криси, както и семейството ни, има много приятели и хора които ни обичат, така че смирено ви моля за помощ! Бог да е с всички нас. Благодаря ви!
За тези които са от София, моля кръводаряването да става във ВМА по възможност."

Aдвокат Людмил Рангелов обясини пред Bulgaria ON AIR, че има възможност Дивна да не получи никакво наказание заради пътния инцидент, ако пострадалата не предяви претенции.

Междувременно бившият приятел на красавицата - рапърът Кристо, показа, че все още не е безразличен към най-голямата си любов. Той сподели в профилите си в социалните мрежи картинка с надпис "Бурите не траят вечно" и отбеляза Кристин на тях.

Вижте снимки на Кристо и Кристин >>

"Бъди силна! Ще се справиш", допълни Кристо.

Той и Кристин имаха връзка преди години и бяха неразделни както в живота, така и в социалните мрежи. Деляха общо жилище. Кристо беше с нея и на абитуриентския й бал.