Продължителност: от 13 Септември до 26 Септември

Тип: Екскурзия

Дестинация: Барселона

Град/Курорт: Испания

Транспорт:

Нощувки на база:Със закуска

Цена на пакет: от 880 лв.

Doors Travel
Телефон:02/417-33-77; 0895/07-11-13; 089
E-mail: office@doors-travel.com
Описание: 8 дни / 7 нощувки

ЦЕНА: от 880 лв.

1 ДЕН - Полет до Жирона. Кацане в Жирона.Полудневна екскурзия на Жирона, включена в цената. Свободно време.Трансфер до хотела. Настаняване.Информационна среща с Вашия представител в хотела.Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН – Целодневна екскурзия, включена в цената:Целодневна екскурзия до Барселона.Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН – Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание: Целодневна екскурзия – Светът на Дали – признат за най-великият сюрреалист в света или

Екскурзия-трансфер за свободно разглеждане на Аквариума, музея на Пикасо, Камп Ноу и свободно време в Барселона.Връщане в хотела. Вечеря.

Вечерна екскурзия – Рицарска вечер – впечатляващ шоу–спектакъл с рицарски турнир и фламенко танци – пресъздаден от темпераментни танцьори и талантливи музиканти. В цената е включена обилна вечеря и настаняване на по-предни места в залата по време на турнира.Връщане в хотела. Нощувка.

4 ДЕН – Закуска. Полудневна екскурзия, включена в цената:Абатство Монсерат и „Черната Мадона“ – духовното място на Каталуния и една от най-големите ценности на мастира „Черната Мадона”.Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

5 ДЕН – Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание: Полудневна екскурзия до Тоса де Мар – посещение на един от най-романтичните градчета на Коста Брава. В цената е включен еднопосочен билет с корабче, еднопосочен трансфер, екскурзовод на български език.Следобедно – вечерна екскурзия до Монтжуик, включена в цената – Светилището на Каталуния и Светлинното шоу на Магичните фонтани на Барселона.Връщане в хотела. Студена вечеря. Нощувка.

6 ДЕН – Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание: Целодневна екскурзия Шедьоврите на Гауди – световно наследство под протекцията на ЮНЕСКО.Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

7 ДЕН - Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание:

Целодневна екскурзия до Емпуриабрава и Бесалу. Вижте тайните на Каталуня. Усетете романтиката на Испания.Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

8 ДЕН – Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до Жирона за полет към България.
Дати Човек в двойна стая

19.09.2017-26.09.2017 880
26.09.2017-03.10.2017 1160


Цената включва:
Самолетен билет София – Жирона – София с директен чартърен полет;
Летищни такси;
Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж;
7 нощувки на база закуска и вечеря в хотел Guitart Rosa 3* или подобен;
Трансфер летище – хотел – летище;
Полудневна екскурзия на Жирона;
Целодневна екскурзия до Барселона;
Следобедно – вечерна екскурзия до Монтжуик и Магическите фонтани Полудневна екскурзия до Абатство Монсерат и „Черната Мадона“;
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс;
Представител на туроператора с български език за целия престой