Продукти

Продукти за пилешкото филе:
400 гр. пилешко филе,
1 пилешки бульон,
1/2 ч.ч. сметана за готвене,
200 гр. топено сирене;
Продукти за салатата:
1/2 Цедено мляко,
1/2 Зелена салата,
1 краставица,
Чесън,
Копър,
Сол,
1 с.л. олио

Начин на приготвяне

Пилешко филе, начин на приготвяне:
В намазнена тавичка подреждате филетата.
Сметаната , нарязаното топено сирене, бульонът и малко вода се разбърквате в купа, с готовата смес заливате филетата и оставате да се пекат в затоплена фурна около 20-30 мин., докато позачернеят.

Салата, начин на приготвяне:
В купа обърквате млякото с копъра и чесъна, добавяте нарязаната зелената салата, настърганата краставицата, олиото и солта.

За аранжиране:
Лист зелена салата
Цвекло
Морков
Краставица

Слагате месото върху листа зелена салата, изрязвате с формичка сърце от краставицата и цвеклото, и настъргвате стърготини от моркова, които поръсвате салатата.