Продукти

Продукти: нарязани на кубчета или настъргани тиквички (количеството е според големината на тавата), лук, 3-4-5 яйца - според количеството на тиквичките, сирене, кисело мляко, около 2-3 с.л., 1 бакпулвер, червен пипер, копър, малко сол.

Начин на приготвяне

Лук и тиквички се запържват, след което се подправят с червен пипер и копър.
Яйцата се разбиват с млякото, бакпулвера и сиренето.
След като запържената смес се поохлади малко се смесва с яйчната и всичко се сипва в тава покрита с хартия за печене, или намаслена и набрашнена.
Отгоре се нареждат шайби домат или сурова тиквичка.
Малко преди да се извади от фурната върху шайбите се слага малко кашкавал или моцарела и се запича отново.
Леко, лесно, бързо и вкусно.