Продукти

Продукти: 1кг свинско каре, 1 ч.ч. пресни печурки, 2 стръка пресен лук, 2-3 с.л. ситно нарязан пресен магданоз, 1 с.л. горчица сол, черен пипер, подправки според вашия вкус: мащерка, ронена чубрица, розмарин..., 1/2 ч.ч. червено вино, 2 с.л олио.

Начин на приготвяне

Месото разрежете по дължина за да оформите пласт с  около 3/4 см дебелина. Подправете от вскички страни със сол и черен пипер и намажете с горчицата. Смесете нарязаните гъби, зелен лук и подправете на вкус със сол и черен пипер.
Запържете продуктите за плънката в тиган и добавете останалите подправки. Снемете тигана от огъня и разпределете плънката върху свинското месо. Навийте го на руло. Закрепете с клечки за зъби, бамбуково шишче или завържете с бял домакинско конец. Запържете го от всички страни в предварително загрятото олио. Извадете от тигана и поставете в подходящ съд за печене. Залейте с 1/2 ч.ч. червено вино и покрийте с капак или с алуминиево фолио. Поставете в предварително загрята до 200 градуса фурна и печете час и половина.