Продукти

1 кг пилешки дробчета,
5 бр. кисели краставички,
100 г пушено месо,
3 бр. печени червени пиперки,
200 г печурки,
1 ч. л. соев сос,
1 ч.л. сос чили,
3 с.л. доматено пюре,
½ ч.ч. бяло вино,
босилек, черен пипер, чубрица,
сол,
олио

Начин на приготвяне

Дробчетата се бланшират в подсолена вода, след което се измиват и изцеждат.
В дълбок тиган с олио се запържват последователно: дробчетата, нарязаните на филийки гъби, пушено месо, нарязаните на ивички пиперки и кисели краставички.
Докато всички продукти се задушават на огъня се прибавят:
Соев сос, чили, доматено пюре, босилек, черен пипер и чубрица.
След като продуктите започнат да се запържват се отстраняват от огъня.