Продукти

1 кг кайма, приготвена в магазина от прясно месо,
4 следно големи яйца,
1/2 глава кромид лук,
3 моркова,
3 кисели краставички олио за намазване,
5-6 с.л. галета,
1 фикс за руло Стефани,
сол на вкус

Начин на приготвяне

Сварете първо яйцата, след това и морковите в посолена вода. Омесете каймата с яйце и фикса за руло Стефани, както е описано на опаковката. Разстелете върху домакинско фолио каймата с ръце, като гледате да се получи правоъгълна форма, поръсете с галета. От едната страна наредете нарязаните на половинки яйца и нарязаните на жулиени моркови и краставички. Навийте рулото и го поставете в намазана с олио тавичка със запечатания край на долу и изсипете една чаша вода Поръсете отгоре с галета и го изпечете в предварително загрята на 180 фурна за около 45 мин. Сервирайте с топло с картофено пюре.