Продукти

3-4 свински шницела
100 гр. козе сирене
7-8 сушени домата
1 суха червена чушка
1 скилидка чесън

Начин на приготвяне

Свинските шницели се измиват и подсушават. Сиренето се натрошава едро, сушените чушка и домати се накисват във вряла вода, след това нарязват на ситни кубчета, скилидката чесън се пресова, магданозът се наситнява и той. Всички дребосъци (включително сиренето) се смесват в купа и се разбъркват с крем сиренето. Овкусяват се с черен пипер. Тази смес се разстила върху шницелите (натрити с малко сол), които се навиват на руло и захващат здраво с клечка или дебел конец. Всяко руло се намазва със зехтин. Подреждат се в намаслена тава и се слагат да се пекат с мъничко водичка в добавка. От време на време се поливат със сос.