Продукти

2 едри домата,
1 авокадо,
сирене Моцарела 150г,
овче сирене 100г;
червен лук,
магданоз,
пресен босилек,
оцет Балсамико,
зехтин,
сол,
черен пипер

Начин на приготвяне

Доматите се нарязват на плътни колелца и се подреждат на дъното на чинията във вид на цвете. Мекото сирене Моцарела също се нарязва на кръгчета, които се подреждат върху доматите. Върху него се слагат тънко нарязани кръгчета червен лук. Авокадото се обелва, нарязва се на парчета и се поставя между основните кръгчета. Овчето сирене се натрошава на ситно и се поръсва отгоре, заедно с наязаните на ситно магданоз и босилек. Подправя се със зехтин, сол и черен пипер по желание. Най-накрая се напръсква с капчици от кафявия оцет Балсамико. Да ви е сладко!