Продукти

свински филенца
кашкавал

за соса:

30-40 гр. краве масло
1 лъжица царевично брашно
250 мл. течна сметана за готвене.
100 гр. настърган кашкавал
2 с.л. майонеза
соев сос

Начин на приготвяне

Рулцата са от свински филенца /посолени и овкусени/... тънички и добре начукани... изпечени на скара. Докато бяха още топли сложих кашкавал и завих на рулца. За  сосчето разтопих 30-40 гр. краве масло, леко запържих лъжица царевично брашно и добавих 250 мл. течна сметана за готвене. Сгъсти се доста та се наложи да долея водичка. Когато леко поизстина, сложих около 100 гр. настърган кашкавал, няколко капки соев сос и 2 с.л. майонеза.