Продукти

1 пакет рачешко месо (може и имитацията му)
1 пакет крем-сирене (cream cheese)
4-5 стърка пресен зелен лук
1 пакет китайски кнедли (50 бр.)
1 яйце-разбито за слепване на китайските кнедли
2-3 скилидки чесън - пресовани
1/2 ч.л. настърган пресен корен от джинджифил
сол
черен пипер на вкус

Начин на приготвяне

* Нарязваме рачешкото месо и зеления лук.
* В купа разбиваме крем-сиренето с подправките, прибавяме чесъна и джинджифила и прибавяме вече нарязаното рачешко и лука.
* От така получената смес поставяме по малко във всеки квадрат (от китайски кнедли).
* Намазваме по крайщата с разбитото яйце и слепваме крайщата-получава се торбичка.
* Пържим в сгорещено олио (за 2-3 минути) до готовност и поставяме в/у салфетка.
* Сервират се топли с Thai chili sauce.
*Забележка - опасно вкусни са и свършват за броени минути. Да Ви е вкусно! :)