Продукти

*пилешко филе - 3 бр.
*резeни шунка - 3 бр.
*топено сирене за сандвичи Ементал - 6 бр.
*две яйца
*галета
*брашно
*олио
*сол
*черен пипер


Начин на приготвяне

Разрежете филетата от едната страна и разгънете. Подправете със сол и черен пипер. Поставете във всяко едно по едно парче шунка в средата и по две парчета от сиренето. Затворете и прикрепете с клечки за зъби.
Оваляйте с брашното, потопете в разбитите яйца и оваляйте в галетата.
Изпържете от двете страни до залатисто в горещо олио. Температурата на котлона не трябва да много силна, за да не изгорят филетата отвън и да останат сурови вътре.
Сервира се разрязано на две по едно филе в порция със зелена салата.