Продукти

450 гр. кайма
3 бр. моркови
1 ч.ч. царевица сладка
1 бр. тиквички
500 гр. картофи
3 бр. яйца
200 гр. сирене краве
1 вр. магданоз пресен
2 щипка сол
1 щипка черен пипер млян
4 с.л. олио


Начин на приготвяне

1
Измиваме и почистваме зеленчуците. Тиквичката, картофите и морковите нарязваме на дребни кубчета, и в олиото в тенджерка, заедно с каймата ги запържваме леко, след което доливаме вода, малко под нивото на зеленчуците, тъй като и тиквичките си пускат сок.

2
Варим до готовност на картофите, овкусяваме на сол и черен пипер, по желание и подправки по ваш вкус.

3
Добавяме царевицата и разбъркваме всичко.

4
В подходяща тавичка според сместа, изсипваме полуготовото ястие и заливаме с предварително разбитите яйца, сирене и наситнен магданоз.

5
Слагаме във фурната да се запече заливката и сервираме с любима салатка.