Продукти

4 бр. зелени чушки
8 бр. маслини без костилка
1 бр. наденица (Македонка)
1 пак. картофено пюре
50 гр. кашкавал

Начин на приготвяне

1. Измиваме пипера и го разрязваме по дължина, така че да се получат две равни половини, оставяме дръжката и се стараем да има половин на всяка половинка. Изчистваме ги от семките.

2. Приготвяме си картофеното пюре (аз си приготвих домашно, което е по-вкусно), овкусяваме го със сол и малко чер пипер. В подходяща тавичка, покрита с хартия за печене (намаслена), нареждаме всички половини от пипера и към дръжката поставяме по една маслина.

3.Продължаваме с пюре, кръгче наденица, пак пюре, така до края на пипера. Запичаме във фурната до готовност на наденицата, настъргваме кашкавал и оставяме в изключена фурна да се разтопи.

4. Сервираме топли (може и студени) с любима салата според сезона.

Получава се невероятно вкусно ястие:) Бързо, лесно и вкусно!