Продукти

6 бр. яйца,
150 гр. месо от раци /рачешки рулца/,
2 стръка пресен лук,
по щипка захар, бял пипер,
2 ч.л. светът соев сос,
2- 3 с.л. олио,
2 с.л. студена вода,
1 и 1/2 с.л. сос от стриди.

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата със соевия сос, захарта, пипера и 2 с.л. студена вода. Загрейте олиото в китайски тиган. Запържете нарязаният лук за 30сек., прибавете ситно накълцаното месо от раци. Запържете около минута. Залейте с разбитите яйца и пържете от двете страни до леко зачервяване. Нарежете и залейте със сос от стриди. Понеже тиганът ми е неподходящ, след запържването на месото от раци, прехвърлих в тавичка и запекох във фурна, без да обръщам. Около 10 -12 мин. на 200 градуса.