Продукти

Кайма - 500 г
Ориз - 100 г
Чушки - 1 кг
Гъби - 200 г
Топено сирене - 100 г
Кашкавал - 50 г
Лук - 1 глава
Морков - 1 бр.
Сушени домати - 2 бр.
Чубрица, мащерка
Сол, черен пипер и червен пипер
Олио за пържене

Начин на приготвяне

1. Нарязаните на ситно лук и морков се задушават в мазнина с малко вода, добавят се гъбите и оризът. Овкусяват се със сол, черен и червен пипер и се излива 300 мл гореща вода. Оризът трябва да се свари.
2. Каймата се запържва в малко мазнина и се разбърква със зеленчуковата смес и нарязаните сирене и домати.
3.Чушките се изрязват и се изчистват от семките. Пълнят се и се поръсват с настърган кашкавал. Пекат се за 10 минути при 180 градуса.