Продукти

500г свински врат,
3 малки картофа,
2 моркова,
2 главички лук,
1 гл. чесън,
шепа зелен боб,
10 гъби,
2 ср. големи домата,
250 гр. бяло вино,
4 с.л зехтин,
3 мариновани чушлета,
връзка магданоз,
стрък босилек,
2 листа от хрян /1 с.л ретро горчица/,
стрък коп
ър,
черен пипер,
сол.

Начин на приготвяне

Загряваме мазнината и задушаваме под капак нарязаното на кубчета и овкусено месо. Добавяме виното, морковите, картофите на едри кубчета, наситнените лук и чесън, начупените шушулки боб. Варим 30 мин., добавяме доматите на пюре, едно нарязаните гъби и варим още 15 мин. Изключваме котлона и добавяме зелените подправки, прясно смлян черен пипер, целите мариновани чушлета, разбъркваме. По желание може да се овкуси и с малко сок от лютите чушки преди сервиране.