Продукти

4 пилешки бутчета
10 маслини
1 пакет бутер тесто
1 жълтък за намазване
олио за запържване
сусам за поръсване
сол
черен и червен пипер
къри

Начин на приготвяне

В загрято олио запържвам леко овкусените със сол и черен и червен пипер бутчета. Наливам малко топла вода и оставям да къкри тихо под капак, да се задушат. Изваждамe, отцеждат се и охлаждаме. Овкусява се с къри. Разточва се тестото и нарязваме на ленти 1-2 см. Всяко бутче се облича с лента тесто, така се прави и с маслините. Всяка се увива с лента. Нареждаме в намаслена с олио тава, намазваме с разбит жълтък и поръсваме сусам. Печем в загрята фурна на 180 градуса до златисто. Поднасяме със салата по избор.